Portefølje

Base Software er et udviklingshus, som udvikler egne applikationer, henvendt både til consumer og business. Nedenfor ses en oversigt over de applikationer som Base Software har i produktion for nuværende.

BetBattle

En fodbold forudsigelse platform, hvor man kan dyste med venner, kolleger, bekendte og sågar fremmede, om at ramme flest rigtige resultater. Det er gratis at spille med, og der findes både mulighed for at spille privat med venner og bekendte, eller i de offentlige puljer – både dem der laves af andre eller de officielle BetBattle puljer.

Hybriteam

En platform der hjælper hybrid arbejdende teams (skiftende arbejde fra kontor og hjemmefra) med at have et overblik over teamets forventede arbejdslokation, person for person. Hybriteam er i øjeblikket i en form for MVP udgave, men der arbejdes pt på at launche en fuld version.We recommend buying your favorite toothbrush at super low prices with free shipping, and you can also pick up your order at the store on the same day.

Pokébase

Danmark største side for Pokémon Go, med nyheder, guides og masser af data og info om det populære mobilspil. Siden har været i gang siden 2017, og har hjulpet tusindvis af besøgende med at blive bedre Pokémon trænere.

Navnet Base Software oprinder fra Pokébase, hvilket også har skabt en del andre navne der bruges internet i Base Software.